Dagens Ord: Tony Irving

Dagens Ord:
Tony Irving

Motivering:
Man ska inte säga för mycket. Men jag kan säga si som så att jag BRUKAR gilla engelska killar och jag BRUKAR gilla killar med välkammat hår och jag BRUKAR gilla killar som kan föra sig på dansgolvet. Men vid Tony tar det stopp alltså. Jag vet inte.. men jag kan inte sätta fingret på vad det är som jag inte klarar av med killen. En grej som jag vet att jag är allergisk mot det är han den andra i lets dance-juryn (en av anledningarna till varför jag inte ser det skitprogrammet). Jag tål inte att höra hans namn 18 gånger på en timme. Dermot Clemenger. Jag får utslag av det namnet bara. Och hon som "kommenterar" betygsättningen uttalar det med en röst som jag tror ska föreställa sensuell: "Döör-mott Clämändjöör, 4 poäng". Jag tror att jag skulle gilla Tony mer om han inte alltid var i sällskap av Dermot.

Betyg:
En klen liten etta till TONY IRVING. No hard feelings, man!

o o

Dagens Ord: Stormarknad

Dagens Ord:
Stormarknad

Motivering:
Är det bara jag som börjar bli lite less på det här konceptet? Dag ut och dag in beskriva ord och ingen jävel läser. Nä fyfan.

Betyg:
Ja vad tror ni själva? En etta till STORMARKNAD såklart.

o o

Dagens Ord: Smågnagare

Dagens Ord:
Smågnagare

Motivering:
Jag har som inte så mycket att säga om smågnagare. Små jävla möss som springer runt och gnager nötter, blir påkörda av cyklar och annars inte syns till så mycket. Om man nu inte är i min mosters hus. För där ser man råttor oftare än man ser människor.

Vår vicevärd har satt upp en lapp på husets alla dörrar,
"Mata inte fåglarna!
Vi vill inte ha en rått/sorkinvasion på gården!"

Två frågor: Vilka är vi? Och varför inte? En sorkinvasion är precis vad mitt kvarter behöver, i alla fall om ni frågar mig. Hur häftigt vore inte det?! En morgon vaknar man till nån sån häftig musik (tänk Imperial March, google it..) och när man skräckslaget gluttar ut genom fönstret ser man tio tusen sorkar och fem miljoner råttor marchera in mot innergården. De är klädda till krig och i händerna har de diverse svärd och vapen. Ledarsorken stannar upp krigståget med en vissling. Han piper lite och alla gnagare förstår. "Vänster om, march!" Vicevärdens lägenhet skall stormas först!

Nej, det är ju bara en liten dröm jag har.

Betyg:
SMÅGNAGARE, ensam får de en svag sketen liten etta. I samlad trupp får de fanimig högsta betyg, en stark etta!

o o

Dagens Ord: Stenfrukt

Dagens Ord:
Stenfrukt

Motivering:
Cashew är tydligen en stenfrukt. Jaha, då är det ju jävligt konstigt att den i så kallad "folkmun" heter cashewNÖT. Här har man som obotlig nötallergiker gått runt och undvikit skiten och sen är den inte ens så dödlig som den vill verka. Är det här någon form av kompott? (Och då menar jag såklart (sten)fruktkompott.) (Parantes i parantesen is the shit, men det kommer ni aldrig att fatta you frickin samhällselever....)

Vad var min poäng? Jo, den där folkmunnen ska hålla snattran och inte döpa om saker till sånt som det egentligen inte är. Jag hade kunnat käka cashew som en jävla ekorre om jag bara vetat detta. Men det kanske är en medveten taktik från cashewstenfruktens sida. "Jag låtsas vara nöt så kommer alla klena allergiker att lämna mig ifred." Ja, men bra tänkt. ha det så jävla kul där på hyllan på ICA när alla andra stenfrukter har blivit köpta och fått ett nytt hem inför julafton och själv ligger du där med utgånget bästföredatum, ångest och tänker att du skulle ha stått för din sanna identitet. Skämmes tamefan!

Så kan det gå ditt jävla nöt!

Betyg:
STENFRUKT, när du vill vara dig själv för en stund. En stolt etta.

o o

Dagens Ord: Saken Är Biff

Dagens ord:
Saken Är Biff

Motivering:
Finns så många sätt att beskriva dessa tre ord på. Som alltid när man får ett eller flera ord så ska man börja med att dela upp det i ursprungsorden, för att lättare förstå innebörden.
Sake - Någon form av rissprit om jag har förstått alltihop rätt. Man gör något kokihop av ris och alkohol och så blir det sake. Har inte smakat. Jag tar avstånd från all alkoholhaltig dryck. Det är sant. Det är inte jag som kommer till alkoholen, alkoholen kommer till mig! Eller... var var vi?!?
När - En kyrka på Gotland. Ska tydligen vara oootroligt fin, byggd i sten och se så där medeltidsgammal ut som allt annat på Gotland. Kan också betyda massa annat. Men det är inte av så stor betydelse.
Bi - En insekt. Man kan klä ut sig till denna insekt på maskerad. Ett tips är att först rulla sig i gul färg, sedan smälla på lite choklad i lagom tjocka ränder, trycka fast två kvistar till antenner och till sist klippa ut två vingar av ett gammalt lakan. Sedan är man redo för kalas!
FF - Föräldrafritt. Enough said!
Alltså.. dricka riskokihop  med en kristen getingkille... och jajustja, ff till råga på allt. Sedan är saken biff ;)


Betyg:
En stark etta till SAKEN ÄR BIFF. En mycket stark etta!
o o

RSS 2.0